6.04.2011 г., 21:32 ч.

Дядо Добри 

  Поезия » Друга
681 0 1

Дядо Добри

Дочувам стъпки
по тъмната улица,
иначе тиха,
но не и сега.

Дочувам въздишка
толкова тежка, че
капка съчувствие капна
върху моята душа.

Уличната лампа
блещука едва.
В мрачината се вижда сянка,
извиваща мъчно снага...


Йоана Р Николова 
30.12.2010 г.

© Йоана Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??