Аз знам, че много ме обичаш.
Усещам твоето сърце.
Усмихната към мене тичаш.
Нали си моето дете.
Вълшебен свят ще ти покажа.
Над нас е купол синева.
Тревата вятър разлюлява.
В краката ни растат цветя.
Прашец се сипе пеперуден.
Поточе бистро ромоли.
Дете ли си, светът е чуден.
Дете съм аз, дете си ти.
© Георги Стоянов Всички права запазени