13.06.2014 г., 14:50 ч.

Дядо ми - орехът 

  Поезия » Друга
437 0 9

 

                      


                          ДЯДО МИ - ОРЕХЪТ

 

                          Две птици литнаха след дядо,

                          и от тогава ни една

                          не се завърна да ни каже

                          наглежда ли и там ръжта?

                          Сее ли и горе ниви?

                          Дъждът пои ли ги сега?

                          Дали засял е дядо орех?

                          Все най важните неща...

                          Че ако трябва да се кротне,

                           няма да остане, зная...

 

                          Пълно с ръж и капят орехите в Рая!

 

 

 

 

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??