27.10.2009 г., 0:28 ч.

Дявол или човек си ти 

  Поезия » Любовна
722 0 1

   
Толкова ли се красив,
че не спират да те търсят моите очи,
толкова ли си добър,
че тялото ми тръпне и гори.

Магия ли си,
или някой ме прокле
да се влюбя в теб
и да остана без сърце.

Не знам какво е чувството да се притисна в теб,
а така силно желая,
да почувствам ръцете ти
веднъж само, онзи миг,
за да спра за теб да мечтая.

Недостижим ли си,
че не мога да те имам,
дявол или човек си ти,
не знам, но те обичам.

 

© Велина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??