Oct 27, 2009, 12:28 AM

Дявол или човек си ти 

  Poetry » Love
727 0 1

   
Толкова ли се красив,
че не спират да те търсят моите очи,
толкова ли си добър,
че тялото ми тръпне и гори.

Магия ли си,
или някой ме прокле
да се влюбя в теб
и да остана без сърце.

Не знам какво е чувството да се притисна в теб,
а така силно желая,
да почувствам ръцете ти
веднъж само, онзи миг,
за да спра за теб да мечтая.

Недостижим ли си,
че не мога да те имам,
дявол или човек си ти,
не знам, но те обичам.

 

© Велина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??