Какво си ти – дявол или магьосник?
Щом ме погледна с онзи странен поглед,
зърнах огън в очите ти.
Силна тръпка ме полази и пламна всичко в мен,
а целувката ти тъй влажна и топла – неизпитана до сега,
ме накара да полетя като ангел над света.
Какво си ти – дявол или магьосник?
Щом ме погали – огнени следи остави.
Тялото ми се изви като дъга
от допира на твоята ръка.
Усетих мириса ти
и разтърси ме страстта.
Не, не спирай – подлуди ме докрай!
Какво си ти – дявол или магьосник?
Прониза сърцето ми със стрела,
съзнанието ми крещи, а тялото ми
гори в пламъци – невиждани до сега.
Всичко в нас се допълва
сякаш сме едно цяло,
създадена всяка частица
от нас – един за друг.
Превърна се в болест за мен
и еликсира си единствен ти.
Колкото пия – толкова повече
искам и края не виждам аз.
© СИЛВИЯ ИВАНОВА Всички права запазени
Поздравления!