Feb 26, 2011, 1:01 PM

Дявол или магьосник 

  Poetry
495 0 1

Какво си ти – дявол или магьосник?

Щом ме погледна с онзи странен поглед,

зърнах огън в очите ти.

Силна тръпка ме полази и пламна всичко в мен,

а целувката ти тъй влажна и топла – неизпитана до сега,

ме накара да полетя като ангел над света.

Какво си ти – дявол или магьосник?

Щом ме погали – огнени следи остави.

Тялото ми се изви като дъга

от допира на твоята ръка.

Усетих мириса ти

и разтърси ме страстта.

Не, не спирай – подлуди ме докрай!

Какво си ти – дявол или магьосник?

Прониза сърцето ми със стрела,

съзнанието ми крещи, а тялото ми

гори в пламъци – невиждани до сега.

Всичко в нас се допълва

сякаш сме едно цяло,

създадена всяка частица

от нас – един за друг.

Превърна се в болест за мен

и еликсира си единствен ти.

Колкото пия – толкова повече

искам и края не виждам аз.

© СИЛВИЯ ИВАНОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??