27.10.2007 г., 14:31 ч.

Дявол на любовта 

  Поезия » Любовна
700 0 1
                                                  Дявол на любовта
Отново онова чувство е с мен сега.
Чувство на изневяра и предателство.
То бавно мислите ми обърква
и мен ме побърква.

А той е все зает.
За мен вечно няма време.
На тъга ме обрича сега
да съм сама в нощта.

Пак гледам през прозореца влюбени двойки.
Не смея даже да мечтая за тяхната любов.
За миг си мисля, че любовта мен е изоставила
да не изпитам никога нежност и топлина.

Скитам сама в града,
заедно със самотата и тъгата.
Зли духове ни следят тихо сега
и за изневяра ми шепнат те в нощта.

Щом видях очите ти,
полудях за вчас.
Когато ръцете ти ме докоснаха,
забравих за всичко аз.

Жадувай ме страстно сега
да изживеем мига.
Целувай ме, както поискаш,
само твоя съм.

Ти си дявол на любовта,
бъди с мен за нощта.
Сега само на мен се посвети,
а утре ти при друга иди.

На сутринта ще си само красив сън,
до него ще съм пак.
Ще облека отново тъгата и самотата,
но знам, че ще те видя през нощта.

© Йоанна Конова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хм,четейки в началото:>реших че този дявол на любовта е ревността,а излезе,че е изневярата..Малко се обърках:>
Предложения
: ??:??