4.04.2024 г., 7:59 ч.

Дявола Уиски 

  Поезия » Авторска песен
74 0 0

Не мога да спя,
да дишам, да ям.
Въздух пестя,
попаднал в капан.

Капана от пръсти
чужди, проклети.
Гнусните устни
пак са заети.

Да хапят, да стискат
чужди тела.
И да се натискат
до два през нощта.

Акъла си губя
на бара, навън.
После се чудя
не беше ли сън.

Пак изневяра,
десета поред.
Дявол ме кара
да мачкам наред.

Дявола - уиски,
текила и джин.
И тримата близки
по начин любим
 

© Krischo Всички права запазени

Произведението е включено в:
  158 
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??