7.02.2008 г., 9:06 ч.  

Вик 

  Поезия » Любовна
900 0 24

Нямам време за ново начало,
нито сили, ни думи спестени.
Вън навява. И в сребърно бяло
той проправя пътека към мене.

Да изляза ли да го посрещна,
или всички врати да заключа?
И така, и така ще е грешка.
Боже, ти попречи да се случи.
 

 

© Елица Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??