19.02.2016 г., 16:50 ч.

...Дяволи с ангелско сърце... 

  Поезия » Любовна
416 0 4

...Дяволи с ангелско сърце...

 

 

Ще даря душата ти със всичко, което някога е търсила...:

Знам какво ще ти хареса, да притежаваш мечтите ми...

Ще дариш душата ми със всичко, което някога е искала...:

Между щастието и страхът, ще се обичаме завинаги...!

 

Ще ти подаря всичките си нощи и дни –живота си...!

Знам как да прочета и да чуя мислите и песните в очите ти!

Ще ми подариш сезоните на любовта, копнежите ти нежни...

Добро и зло ще споделяме в тази стая –дом на трепети и страсти...

 

Ще бъдем дяволи с ангелско сърце, които тъмнината ще превръщат в светлина...!

Няма да пропуснем нито един любовен миг, завиждат за нашето съкровище...

Винаги ще се обичаме и в мир и в война, за нас ще разказват всички поети...

Ще бъдем дяволи с ангелско сърце, които със примера си ще ви подарят любовта...!

 

Всяка секунда, дарявам те с целувка и прегръдка, независимо скандала около нас...

Ръцете ми управляваш ги ти, за да правят само добрини и тук там някоя дивотия...

Трепетният удар в гърдите ти, издава намерението, обичайки се в ада, да открием рая...

Всяка болка и трудност ще преодолеем, дори света ни да се срути...винаги ще има любов за нас!

 

 

 

 

© Лили Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря на всички ви...!!!
  • Напоследък предпочитам кратичките смислосинтези в поетична форма. Ако на един мъж се изговори всичко горенаписано, ще се хване за главата и ще избяга завинаги...
  • Хубаво е, че си успяла в сравнително по-кратка форма да споделиш чувства и мисли.
    Поздрави!
  • "Между щастието и страха, ще се обичаме завинаги...!"

    Силна находка, с ранг на поетично откритие. Поздравявам те за нея, Калиа!
Предложения
: ??:??