6.06.2009 г., 16:31 ч.

Дяволска жена 

  Поезия » Любовна
995 0 3

Минава времето в тъмнина,

месеци в измама и игра.

Без капчица ДОБРИНКА -

ограби беззащитната ми душа...

 

Сега е мой ред да ти кажа НЕ,

да те мразя мъничко поне...

защото изхвърли ме като дрипа ненужна.

Аз ти бях покорен слуга,

а ти осъди ме на век самота.

 

Със сърцето ми се подигра

и нищо не си призна,

а просто замълча -

не пророни и една истинска сълза.

 

Казваш ми, търся любовта...

всичко друго е илюзия.

Нима се казваше мария!?

Име на богиня,

а човек – пустиня.

 

Сърцето си на дявола дарила,

със нощта се съюзила -

красив лъжовен свят е построила.

 

Ще намеря светлина,

далеч от тази дяволска жена -

безчувствена и зла.

 

Високо вдигам АЗ глава,

„няма тъга”,

защото всичко е било лъжа,

и сърцето ми е на свобода -

от дяволска прегръдка.

 

P.S      a m o r     f a t i

 

James Morrison & Nelly Furtado - Broken Strings

© Дидо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??