16.12.2009 г., 22:38 ч.

Дяволска жена 

  Поезия » Любовна
947 0 3

Гледам и не мога да повярвам

Бог от какво те е създал.

Взел е всичко Той навярно,

което дяволът Му дал.

Душата ти изваял е от огън.

В очите ти положил две искри.

Самата ти изваяна от слово -

силует на дявол с къдрави коси.

Когато е създавал мен,

сложил ми очи такива -

да виждам в тебе моя ден

и до тебе винаги да стигам.

В душата ти да виждам нежност.

В сърцето ти да търся топлина.

Да бъдат ръцете ти потребност

уморен да сгуша в тях глава.

 

Гледам и не мога да повярвам -

Слънце роди се в една сълза.

© Иван Мишев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??