18.11.2006 г., 13:32 ч.

Дяволска лудост... 

  Поезия
678 1 3

По дяволите всичко, което съществува!
По дяволите раздвоената ми личност!
По дяволите запознанството, сбогуването,
по дяволите всички гласове двулични!
Омръзна ми да бъда мила!
По дяволите всички чувства!
По дяволите скапаната сила...
До себе си аз никого не ще допусна!
Омръзна ми на клада да горя!
По дяволите, колко аз се уморих!
По дяволите, ако искам ще вървя,
по дяволите това, че себе си разбих!
По дяволите всички мъки и страдания!
Омръзна ми от тези сълзи живи...
По дяволите всички правди, наказания!
По дяволите и на дните ми горчиви!
Безпътна през мрака не мога да скитам.
По дяволите на тази проклета тъма!
Във болката своя аз пак се оплитам!
По дяволите... Писна ми да бъда САМА!
По дяволите на лъжите тъй реални!
По дяволите и на празни обещания!
Забравих всички ценности сакрални!
По дяволите всичките изгнания!
По дяволите... Аз съм празна!
И всяка част от мене е фалшива!
По дяволите болката омразна,
по дяволите и съдбата ми трънлива!
Боли ме, умирам, изгарям!
По дяволите всеки, който ме мрази!
Омръзна ми едно и също да повтарям...
По дяволите на късмета, който уж ме пази!
Който ме обича, ще остане!
Омръзна ми на всички от лъжите!
Обичните си аз докрай ще браня,
а лицемерите - по дяволите да вървите!!!!!

© Петя Терзийска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??