4.04.2018 г., 13:03 ч.

Любовта на дявола 

  Поезия » Любовна
483 0 0

Силно аз кървя

и оставям стъпките червени.

За теб те са като огледало,

поглеждаш ги

и виждаш себе си.

 

Защото  моето сърце

ти, глупако, развали.

Пречупи го и подигра се с мен,

усмихваше се, но всъщност лъжеше.

 

А аз мечтаех си сама,

 танцувах, но нe бях със теб,

бяхме влюбени,

но нямаше любов.

 

Сега пред твоя дом стоя,

за да запечатам червените петна.

Там оставям ги да ти напомнят,

 а аз напред да продължа.

© Radoslav Raichev Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??