Подписах в мрака тайно с Луцифер
и сключих с Него договор лъжовен,
след туй записа ме в дебел тефтер
и бодро тръгнахме на път съдбовен.
Каква ли сделка съм приел? Не знам!
Подписах плахо празен лист хартия
и в нощната безлунна бъркотия
за своята душа намерих храм.
Намерих храм уютен и красив,
където да съм истински щастлив.
Намерих в огъня приятел драг,
с когото да пребродя всеки мрак.
© Раммадан Л.К. Всички права запазени
Явно е бил на гърба на стхове
писани тайно от скитник - Поет!
И за това е такова - омайно!
Пиши още! Твори и дарявай...
Вдъхновен направи ме!
После нека се чувствам сиротник
И нека съм клет!