9.03.2008 г., 13:17 ч.

Дяволът в теб 2 

  Поезия
481 0 1

Сбогом, дяволе мой,

сбогом, този път завинаги,

в моя ценен живот

не се завръщай никога!

 

Напусни сърцето, душата и спонените ми,

този път не моля, а настоявам,

всичко свързано с теб, за мен е отрова,

която искам да забравя.

Сбогом, дяволе мой,

сбогом, с радост го казвам,

намерила вече друга любов,

с това те наказвам.

Сега аз съм дяволът,

но най-злият на света,

попадна в черния ми списък,

ще погубя твойта душа.

Ще ти липсвам, много ще ти липсвам,

и ти постъпката си ще проклинаш,

до край ще бъда в твойте мисли,

а ти ще се презираш.

© Богдана Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Сбогом, дяволе мой,

    сбогом, с радост го казвам,

    намерила вече друга любов,

    с това те наказвам.


    Като цяло стихът ми хареса, но тази част най-много Поздрави за дяволчето
Предложения
: ??:??