4.02.2008 г., 21:38 ч.

Дъга 

  Поезия » Източни форми
606 0 4

топъл дъжд ръми

от вречени зеници

 

превръща се в сняг

© Чавдар Кунчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??