5.08.2015 г., 19:25 ч.

Дъга след летен дъжд 

  Поезия » Друга
316 0 1

Във късния следобед днес
след кратък дъжд във лятна жега,
две дъги обгърнаха небето
в обятия от светлина и нежност.

Казват, видиш ли след дъжд дъга
е предсказание за щастие, късмет,
за искрена любов, без капчица тъга,
за щастие и сбъднати мечти.

Но за това е нужна силна вяра
във доброто и във любовта,
защото във каквото вярваш,
това и ще получиш от света.

Аз вярвам в красотата на деня,
в слънцето, в звездите, в песента
и безкрайно съм щастлива от това,
че днес дъгата ми ги обеща.

© Гинка Любенова Косева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хубаво е,че вярваш само в красиви неща-пожелавам ти ги от сърце да ти се случат!
Предложения
: ??:??