13.11.2009 г., 13:29 ч.

Дъх 

  Поезия » Любовна
653 0 1

Дай ми канела и ванилия,
забъркай ми море от пеперуди
и ме остави там,
и може би ще те обичам вечно.

Дай да усетя как тупти сърцето ти,
удавено в коктейл от серотонин,
и ме забрави там -
да се усмихвам носталигично.

Дай ми частица от живота си,
покрита със листа от слънчогледи
и ме остави там -
завинаги.

Подай ръка,
ще ти отвърна,
докато телата ни, преплетени,
не се стопят във цветна супернова,
със дъх на мента и несбъднати желания.

© Енея Ендимион Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??