15.03.2007 г., 10:48 ч.

Дъхни ми листа 

  Поезия
862 0 4
Дъхни ми листа.
Това умееш ти...
Сама съм в нощта...
клони дращят душата,
тихо е, тъмно във мен.

Няма звезди...
Всичко е прах.
Блудствах с Луната...
блудствах с нощта...
но Сърцето копнее друго,
за тихия допир...
на пръстите твои.

Дъхни ми листа...
есен е днес, попила тъга.
Моитe греховни сълзи...
откриха днес нови зори...
далеч от твоите лъжи.
Песен запях отвъд сивия ден...
песен за листа и лъжи.

В мръсния повей,
ти ме приюти,
О, Богиньо на Нощта.

© Лора Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??