29.09.2014 г., 0:31 ч.

Дъжд 

  Поезия » Любовна
996 0 3

изчакай проливния дъжд

обичай

продължавай

да ме караш да се смея

на глупави шеги

 

обичаш да рисуваш

белези

и да оставяш раната ми

да кърви

чудя се какъв ли вкус

има голотата ти

демонстрирай ми отново

как ще тръшнеш вратата

след себе си

бягам и отново

чакам този дъжд

© Мъченик на Изкуството Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??