Sep 29, 2014, 12:31 AM

Дъжд 

  Poetry » Love
1006 0 3

изчакай проливния дъжд

обичай

продължавай

да ме караш да се смея

на глупави шеги

 

обичаш да рисуваш

белези

и да оставяш раната ми

да кърви

чудя се какъв ли вкус

има голотата ти

демонстрирай ми отново

как ще тръшнеш вратата

след себе си

бягам и отново

чакам този дъжд

© Мъченик на Изкуството All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??