6.10.2017 г., 11:23 ч.

Дъжд 

  Поезия » Друга
785 4 4

Стори ѝ се, че на вън вали.

Валеше...

Но вътре в нея,

в душата ѝ.

В сърцето ѝ беше мрачно, студено...

Както на вън.

Мислите и бяха хаотични, трескави, не на място.

Искаше малко топлина, съвсем малко.

А как обичаше смеха.

А сега само вали,

но не на вън, а в душата ѝ.

© Всички права запазени

Въпреки бурите в нашия живот, трябва да намерим сили в себе си!

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??