22.11.2017 г., 23:41 ч.

Дъжд 

  Поезия
317 0 0

Дъжд в дъжда.

Свят в света.

И сред тях

бродя аз –

като мисъл

незрима,

като порив

завинаги.

Има свои пътеки дъждът.

Имат свои пътеки и хората.

Взаимно се срещат

в света.

Взаимно катерят върха.

© Кирилка Пачева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??