22 нояб. 2017 г., 23:41

Дъжд 

  Поэзия
320 0 0

Дъжд в дъжда.

Свят в света.

И сред тях

бродя аз –

като мисъл

незрима,

като порив

завинаги.

Има свои пътеки дъждът.

Имат свои пътеки и хората.

Взаимно се срещат

в света.

Взаимно катерят върха.

© Кирилка Пачева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??