12.01.2024 г., 14:07 ч.

Дъжд. 

  Поезия » Философска, Свободен стих, Друга
101 0 0

Дъжд. 

 

Вятърът косите вее. 
"Живей! Живей!"
Поглед празен. Поглед със надежда! 
"Живей! Живей!" 
Чувам шепота. Далечен е, но чувам:
"Живей! Живей!" 
Дъжд. Сълзи? Забрава! 
Живей! 
Живот като на лента... 
Живот напразен... 
Живот желан!
Живей!

 

 

 

© Цветелина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??