Когато вън вали,
е толкова красиво!
Виж, хиляди сълзи
роди небето сиво!
Да бягаш под дъжда,
не е ли тъй прекрасно
и капките вода
да те обливат страстно!
През локвите минаваш,
не бягаш от калта,
дори следи оставяш
пред входната врата.
© Десислава Живкова Всички права запазени
Поздрави!