29.05.2005 г., 21:30 ч.

Дъжд 

  Поезия
1228 0 7

Дъжд

Притихнало

изцежда се

небето,

последни

капки дъжд

листата

натежали

плачат,

дъга се появява

изведнъж....

Едно врабче

отсреща

на дървото

потрепва

със криле,

а после

пъргаво

излита

към своето

небе...

 

© Маргаритка Харизанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??