May 29, 2005, 9:30 PM

Дъжд 

  Poetry
1236 0 7

Дъжд

Притихнало

изцежда се

небето,

последни

капки дъжд

листата

натежали

плачат,

дъга се появява

изведнъж....

Едно врабче

отсреща

на дървото

потрепва

със криле,

а после

пъргаво

излита

към своето

небе...

 

© Маргаритка Харизанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??