21.02.2010 г., 13:08 ч.

Дъжд 

  Поезия » Пейзажна
416 0 0

                  ДЪЖД

 

Вали монотонен и мрачен дъждът

от облаци-къдели. Преде ли, преде…

Кротко спи – отдавна - градът.

 

… Сънят за ръка ме повежда. Къде?

 

© Мимо Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??