12.12.2007 г., 8:17 ч.

Дъжд на високи токчета 

  Поезия » Любовна
867 0 5

Облече своята дъждовна рокля есента,

обу обувки с токчета - ей тъй, за висота.

Разстла над главата си листа,

за да не развали прическата й той - дъждът.

Огледа се във локва

от сребърна вода,

червило на устните си сложи

и закрачи

смело под дъжда.

Но там, на ъгъла се спря.

Момче за първи път целуваше момиче...

© Весела Славова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??