Dec 12, 2007, 8:17 AM

Дъжд на високи токчета 

  Poetry » Love
872 0 5

Облече своята дъждовна рокля есента,

обу обувки с токчета - ей тъй, за висота.

Разстла над главата си листа,

за да не развали прическата й той - дъждът.

Огледа се във локва

от сребърна вода,

червило на устните си сложи

и закрачи

смело под дъжда.

Но там, на ъгъла се спря.

Момче за първи път целуваше момиче...

© Весела Славова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??