2.06.2007 г., 21:36 ч.

Дъжд вали 

  Поезия
1055 0 3

                                                          
                                                          Дъжд вали

                                        Капки наранена любов
                                        търсят спасение.
                                        Сивота и печал галят
                                         повърхността и всичко над нея.
                                         Дъждът вали.
                                         Силен, студен и тъжен...
                                         Мигът разтваря чадъра си,
                                         аз съм под него,
                                         пресъхнала от своята
                                         безчувственост.

© Христина Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??