19.10.2014 г., 11:29 ч.

Дъждовен ден 

  Поезия » Друга
415 0 0

И времето плаче със мен,
а капките дъжд отмиват сълзи.

 

Роякът от хора застанал зад мен
отново шуми и шуми.

 

Мрак, мъглива пиеса.
Болката, талантлива поетеса.

 

Забрави...
а капките дъжд отмиват сълзи
ела, зад мен застани, при рояка от хора, който неспирно шуми и шуми.

© Иво Тодоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??