30.10.2012 г., 11:19 ч.

Дъждовен спомен 

  Поезия » Любовна
468 0 4

 

 

                                        

                                      Дъждовен спомен

 

                                Докато октомври плаче

                                в жълтите листа навън,

                                тихата тъга ми спомня-

                                любовта била е сън...

                                Мокри стъпки по паважа,

                                мокри хладни длани...


                                Есеннна любов- открадната,

                                само в спомен ще остане...

 

                                                                                                 29.10.2012 год.

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??