Дъждовен спомен
Докато октомври плаче
в жълтите листа навън,
тихата тъга ми спомня-
любовта била е сън...
Мокри стъпки по паважа,
мокри хладни длани...
Есеннна любов- открадната,
само в спомен ще остане...
29.10.2012 год.
© Радка Миндова All rights reserved.