6.08.2007 г., 13:22 ч.

Дъждовните капки... 

  Поезия
503 0 2
                   Дъждовните капки...

Дъждовните капки,
изтръгнати от сърцевината
на действителността,
минават болезнено
през волния летеж
на моята душа -
прекършват небесния клон
на пъстротата.
Проникват в дъното
на фантазията
и размиват цвета
на мечтите.

Размазаната боя
от седемцветната дъга
на волността
е в дъното
на моите очи.

© Деница Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??