6.09.2009 г., 11:32 ч.

Дъждовно 

  Поезия
463 0 0

 

Едната половина на мрака

се изпълни със страх.

Ситен дъжд от отвъдното заръмя

и оформи локви дъждовни,

във които мислите мои

се удавиха сякаш.

В другата половина

потъна ти.

Стана трудно за дишане

и като прожектор нощен

музиката освети

всяко кътче в душите ни.

Между двете половини нощни

останах аз.

Нощта боядиса небето със смисъл

и притъмня.

© Диана Трифонова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??