26.02.2015 г., 9:20 ч.  

Дъждовно 

  Поезия » Друга
392 0 9

 

 

                                         ДЪЖДОВНО

 

                                         То бяха летни,

                                         есенни,

                                         зимни…

                                         Валят сега пролени дъждове.

                                         Разцепи небето светкавица.

                                         Почти не остана небе…

                                         Почти не остана сухо,

                                         мъничка сушина,

                                         където човек

                                         да се сгуши,

                                         за да пролее

                                         сълза…

 

 

 

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??