Feb 26, 2015, 9:20 AM  

Дъждовно 

  Poetry » Other
394 0 9

 

 

                                         ДЪЖДОВНО

 

                                         То бяха летни,

                                         есенни,

                                         зимни…

                                         Валят сега пролени дъждове.

                                         Разцепи небето светкавица.

                                         Почти не остана небе…

                                         Почти не остана сухо,

                                         мъничка сушина,

                                         където човек

                                         да се сгуши,

                                         за да пролее

                                         сълза…

 

 

 

© Радка Миндова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??