13.07.2010 г., 23:01 ч.

Дъждовно 

  Поезия » Любовна
1169 0 11

Вали дъждът и бие ме в лицето,

прикрива Самотата ми безумна.

Под мокрите одежди на клепачите

остава само полъх на... солено.

 

 

A теб те няма - шепнеш от гърдите ми.

Със всеки удар - ехо в Празнотата.

И колкото да ровя и да търся,

отчаян съм - залива ме Тъгата.

© Евгени Янев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??