Jul 13, 2010, 11:01 PM

Дъждовно 

  Poetry » Love
1170 0 11

Вали дъждът и бие ме в лицето,

прикрива Самотата ми безумна.

Под мокрите одежди на клепачите

остава само полъх на... солено.

 

 

A теб те няма - шепнеш от гърдите ми.

Със всеки удар - ехо в Празнотата.

И колкото да ровя и да търся,

отчаян съм - залива ме Тъгата.

© Евгени Янев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??