22.10.2010 г., 7:41 ч.

Дъждовно 

  Поезия » Любовна
910 0 3

        

 

            Дъждовно

 

 

Жадувам теб, а ти пък мене...

Светът е по-красив, когато с теб сме двама.

Дали е вечер или ден, е все едно, ако те няма...

 

Дъждът отвън се стича по стъклата,

потропва безутешно по перваза.

А-ха да спре... и пак заплаче,

защото знае, че те няма...

© Мария Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??