Дъждовно време- –
съвършено за раздяла,
сълзи скрити в плача на небето,
изгубени, без следа, прелели
от локвата в езера.
Отдалечаващи се стъпки –
на мъж.
Листата мокри – името му дълго шептят.
Дъждовно време –
небесата неми,
ни звук, ни стон.
Изпъкват сълзите за фон!
© Василка Ябанджиева Всички права запазени
небесата неми,
ни звук, ни стон.
Изпъкват сълзите за фон! "
Много ми хареса!