11.10.2009 г., 17:04 ч.

Дъждът и сълзите в очите ми 

  Поезия » Любовна
670 0 2

Запомни дъжда и си спомни сълзите -

така вали, когато мрачни са за мене дните.

Мрачни, защо ли... ще попита някой:

"Какво може на теб да ти тежи?"

Боли ме... и аз проливам сълзи -

сълзи по несподелени или несбъднати мечти.

Една от моите мечти, признавам, това си ти.

Но признавам го само на хартия - затова боли.

Разбрах наскоро, че и ти обичаш, но не мен, нали,

а момичето на своите мечти?!

Ето, от това боли -

колко различни се оказахме аз и ти.

Сега се налага, отново,

да оставя настрана любовта...

е, кажи ми, как да не тъжа от всичко това

и по лицето ми да не се стича сълза?!

 

© Александра Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??