14.01.2008 г., 0:16 ч.

дълга нощ 

  Поезия
491 0 1

Ти си път от неизвестното...

Скрита сянка в нощта.

Златна ивица ме разгръща до теб.

Погледът ме завладя.

Разтреперих се като огъня.

Ще те догоня.

Ще се топя за теб.

Ще се стопля.

Но ти си вечен с илюзии.

 

© Десислава Танева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??