дъъълго... коприната на чорапите
нежно гали бедрата...
дъъълго... ръката ти се плъзга по тях...
дъъълъг е пътят на коприната
до делтата на реката...
в пепелника остава само пепел
от дъъълго... забравена цигара
след вечерята
облизвам дъъълго... устните си
на върха на езика остава
дъълго... твоя вкус
и листенца от роза върху покривката
сърцето ми още дъълго...
ще пулсира в ръката ти с твоя пулс
... ти даже не знаеш още колко ме обичаш...
... а вън кучетата лаят...
© Дени Всички права запазени