29.12.2009 г., 15:46 ч.

Дълго сбогуване 

  Поезия » Любовна
475 0 0

Дълго, дълго сбогуване -

разпилях се - пепел от урна.

От малка китайска капчица

къщата се катурна.

Като мишена от ламарина

затупа бързо сърцето.

Очите ти сино-зелени

помръкнаха без небето.

Малки крачки и ето -

ако за миг се заслушам,

отвъд Ниагара, чак в сушата,

душите ни ще се сгушат.

© Христина Комаревска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??