11.12.2005 г., 1:41 ч.

Дълго те търсих 

  Поезия
756 0 3
Дълго те търсих

Дълго те търсих...

   Любов!

Дълго... Чувствам се

уморена...

Ти все ми бягаш!

Докога?

Веднъж ще се спреш ли?

Ще ме докоснеш ли с топла рака?

Ще се усмихнеш ли така,

както само ти умееш???

Уморих се да живея така!

Чуваш ли!

Ела при мен в нощта и остани завинаги

в сърцето ми,

вратата заключи,

а ключа, ключа

хвърли!!!

© Добромира Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??